Onze werkwijze in 4 stappen

Een Brickthins-vloer is altijd maatwerk. We begeleiden u van eerste afspraak tot het leggen van de binnenklinkers. Immers, als bedenkers van Brickthins houden we graag alles in de hand. Onze werkwijze in 4 stappen.

werkwijze stap 1

1. Afspraak in onze showroom

In onze showroom in Barneveld ziet u de diverse kleuren Brickthins met eigen ogen. We horen graag meer over uw wensen. En we zijn benieuwd naar de ruimte waarin de vloer komt. Tip: neem een plattegrond van de ruimte mee, net als kleurstaaltjes of RAL-nummers van het interieur.

2. Kies uw vloer

Kleuren, legrichtingen, voegen en impregneringen. Er is veel mogelijk. Juist daarom is het prettig dat we volledig met u meedenken. We laten uw voorbeelden zien. En komen samen tot de juiste vloer.

Brickthins project Apeldoorn
Brickthins zagerij

3. Zagen in onze zagerij

We zagen de Brickthins met een speciale zaag in eigen zagerij. Meestal brengen we de waaltjes op een dikte van 10 mm. Maar het kan ook dikker (tot 4 cm) of juist dunner (tot 0,6 mm). Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de ondervloer. Gaat het om nieuwbouw? Dan hangt de dikte van de Brickthins samen met de dikte van de afwerklaag. Is het een bestaand huis of bedrijfspand? Dan halen we uw oude vloer eruit, egaliseren de vloer en lijmen daarop de Brickthins. Is de huidige vloer nog goed? Dan kunnen we daaroverheen leggen. Dat scheelt veel werk, vooral als u oude vloer van natuursteen of keramiek is. We gebruiken dan dunnere strips.

4. De vloer leggen

De vloer wordt gelegd! Is het een keuken- of badkamervloer? Dan brengen we eerst een waterdichte primer aan op de onderlaag. We verlijmen de Brickthins met een flexlijm, geschikt voor vloerverwarming. We voegen met Brickthinsvoeg new. Dit middel voorkomt een doffe aanslag op de bricks. De steen blijft dus volledig zichtbaar. Voor een oude look gebruiken we Brickthinsvoeg old.

Brickthins werkwijze

Tot slot impregneren we uw vloer, zodat deze vuil-, vet- en vochtwerend wordt. U houdt uw vloer dan eenvoudig schoon met een bezem en stofzuiger. Wilt u graag een gladde vloer die u extra schoonhoudt? Dan brengen we een speciale coating aan. De brickthins blijven volledig in het zicht.

Wilt u ook een exclusieve vloer?

Met Brickthins creëert u een exclusieve vloer die niemand anders heeft. In de juiste kleur en met een mooi legpatroon. Ideaal in combinatie met vloerverwarming. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw huis of bedrijfspand? Neem contact op voor stijladvies over de kleuren en legpatronen. En ontvang een prijsopgave.

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met ons privacy statement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.