Over ons

Brickthins werkwijze

Met Brickthins haalt u een exclusief product in huis, ontwikkeld door De Kruif Bestrating in Barneveld. Eigenaar Jan de Kruif ontwikkelde dit product namelijk helemaal zelf, gegrepen door de nostalgische charme en de toepassingsmogelijkheden van klinkers in huis.

Jan benaderde diverse fabrikanten. Hij stelde een assortiment samen van verschillende standaardkleuren. Met ook nog eens heel veel verwerkingsmogelijkheden zoals voegen en coaten. Want binnenklinkers zijn pas echt mooi en praktisch als deze perfect passen. Daarom ontwikkelde Jan de Brickthinscreator, waarmee hij in hoge snelheid elke steen op exact de juiste maat zaagt.

Jan de Kruijf portret

Zorg, vakkennis én plezier

Enthousiast over de mogelijkheden en de uitstraling van Brickthins ging hij ermee de markt op. Het aantal aanvragen namen snel toe. In steeds meer huizen in heel Nederland en zelfs daarbuiten ligt een Brickthins-vloer. Vooral in woonboerderijen, monumentale panden en jarendertig-huizen.

Ook bedrijven ontdekten de pracht en charme van Brickthins. Jan legt elke vloer met zorg, vakkennis én plezier. Zodat hij zeker weet dat de vloer mooi inligt. Zoals afgesproken met de klant.

En Jan blijft vernieuwen en zich ontwikkelen. Op zoek naar nieuwe steensoorten, andere kleuren en andere manieren van verwerken en afwerken. Brickthins staat voor innovatie om van te genieten.