Nostalgische klinkers in huis

Wilt u graag een exclusieve vloer die sfeer en nostalgie uitstraalt? Steeds meer mensen kiezen voor klinkers in huis. Brickthins zijn een eyecatcher in elke ruimte. Dit zijn steenstrips van gebakken waaltjes. We zagen deze waaltjes perfect op maat, leggen ze én maken ze vuil- en vochtafstotend. Heeft u vloerverwarming? Met onze steenstrips houdt u beslist warme voeten.

Brickthins project CarGo Apeldoorn

Voor woningen en bedrijfspanden

U vindt onze Brickthings-binnenklinkers in huizen door heel Nederland. In monumentale panden, woonboerderijen en jarendertigwoningen. Ook steeds meer bedrijven kiezen voor binnenklinkers van Brickthins. En daar zijn we best een beetje trots op, als uitvinders van deze maatwerk steenstrip. De afgelopen jaren legden we onze exclusieve buitenklinkers in bijvoorbeeld:

  • Hallen & gangen
  • Woonkamers
  • Veranda’s
  • Keukens
  • Badkamers
  • Toiletruimtes
  • Bedrijfsrestaurants

Op maat gemaakt en gelegd

 in de juiste legpatroon

Een Brickthins-vloer past perfect in uw huis of interieur. We maken deze namelijk volledig op maat. We zagen de binnenklinkers van uw keuze in exact de juiste dikte en breedte. Ook de legrichting is bepalend voor de uitstraling. Kies voor halfsteens, visgraad, ellenboog, blokverband of lineair wildverband. De voegbreedte is meestal 5 mm, maar dat hóeft niet.

We helpen u bij het kiezen van de juiste kleur en een mooi legpatroon voor uw interieur.

Brickthins project Hardewijk

Kies voor een exclusieve en rustieke uitstraling

Wilt u ook een exclusieve vloer in uw huis of bedrijfspand?

Een robuuste vloer die perfect past in uw interieur?

Kies uit aansprekende kleuren, met heel veel mogelijkheden.

 

Maak nu een afspraak, of doe inspiratie op bij ons assortiment!